Tijdelijk kerken we in huize Herfstzon!

Vanaf zondag 15 september is onze kerk in restauratie. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de kerk moet onderhoud worden gedaan. Onder andere de vloerbalken, de binnenmuren, het metsel- en schilderwerk aan de buitenkant van het kerk zijn aan onderhoud toe. Daarnaast wordt zullen de koffieruimte en het toilet worden opgeknapt en wordt de kerk voorzien van nieuwe glazen binnendeuren.

Omdat de kerk vol steigers zal komen te staan kunnen we enkele maanden geen kerkdiensten houden in ons gebouw. Gelukkig hebben we een alternatieve locatie gevonden in Huize Herfstzon. We zijn heel blij en dankbaar dat ze ons zo gastvrij willen ontvangen. We kunnen er gebruik maken van de grote ontmoetingszaal, die ook voorzien is van een orgel, een lezenaar en een koffiebar/keuken.

Zoals altijd is iedereen welkom in onze diensten. Ze beginnen zoals gebruikelijk zondag om 10 uur. De ruimte van Herfstzon is bereikbaar via de ingang aan het Kwakerspad in Enkhuizen. Zie de agenda voor meer informatie over de diensten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *